Reibel, Global Freight Forwarding and Logistics

                                                                                                                                                                           EN | FR | NL
More Website Templates @ Reibel House - August 06, 2020!

Wie zijn wij :

Reibel in het kort

Sinds 1985 in Brussel gevestigd, kende het bedrijf REIBEL een gestage groei. Met een uitgesproken voorkeur om specifieke niches (humanitair en commercieel) van de internationale logistiek te verkennen, die de industriële giganten doorgaans verwaarlozen, telt REIBEL onder haar belangrijkste klanten prestigieuze namen zoals de VN, het Internationale Rode Kruis en Artsen zonder grenzen. Het spreekt dus voor zich hoe belangrijk ethiek voor ons is. De kernactiviteiten van REIBEL bestaan uit het organiseren van vervoer voor rekening van derden: kortom, het organiseren van de volledige logistieke keten om vervoer van bepaalde goederen van het ene punt van de wereld naar het andere te regelen. En natuurlijk het uitvoeren van deze diensten tot volle tevredenheid van onze klanten. Het is geweten dat het beroep van transporteur niet vanzelfsprekend is... Het vereist specifieke vaardigheden zoals commercieel inzicht, internationale regels, douanezaken en een uitstekende kennis van wereldwijde geopolitiek.

Belpower in het kort

Al in 1998 anticipeerde REIBEL, door logistieke ervaring opgedaan op het terrein, op de komst van fotovoltaïsche zonne-energie en meer bepaald die van hernieuwbare energie. Dat maakt ons hierin een ware wereldwijde pionier. Deze visie leidde tot de oprichting van onze dochteronderneming BELPOWER, die fotovoltaïsche installaties voor particulieren, kmo’s en gemeenschappen ontwerpt en verkoopt, maar ook grotere projecten realiseert, zoals dit onderstation van ongeveer 10 MW, gebouwd in de buurt van Monteruga, in het Italiaanse Apulië. De warmtepompen, elektrische fietsen en led lampen maken ook deel uit van ons bewust gekozen groene aanbod.
Sinds de liberalisering van de energiemarkt is BELPOWER eveneens een 100% gegarandeerde groene elektriciteitsleverancier. Twee takken van complementaire activiteiten vanuit één en dezelfde bezorgdheid voor kwaliteit van dienstverlening…en onze klanten kunnen op beide oren slapen.

PERSONEEL

Deze groei vertaalt zich ook in ons personeelsbestand: van een tiental medewerkers in 2005, zijn de personeelsaantallen van de groep (met uitzondering van Italië) gestegen van 30 begin 2010 tot ongeveer 45 op vandaag... En dit is nog maar het begin!